sâmbătă, 6 februarie 2010

Fotbalistul roman, editia 2010

N-am mai postat pe blog de un an, aproape.

Poza pe care am găsit-o azi pe site-ul Gazetei mi s-a părut însă ilustrarea perfectă a fotbalistului român, în 2010. A se urmări chipul plin de "inteligenţă" al lui Cristi Tănase, aidoma unui ţăran de pe câmpul de lângă Bucureşti, cel considerat de "n" impresari noul Hagi. Ataşată este, inevitabil, piţipoanca de serviciu, în cazul de faţă Iulia Tăbăcaru. Pentru cine nu ştie cine este "bomba sexy", un simplu search pe Google vă va dumiri.
Ideea este că, din păcate, cam ăsta e viitorul fotbalului românesc. Un ţăran, care ştie să dea în minge şi cu exteriorul, care se lipeşte inevitabil de o curvă dornică de afirmare şi care, în două săptămâni reuşeşte să transforme "speranţa" fotbalului într-o epavă. A nu se uita manelistul, care va fi îngropat în bani de marele mingicar într-un club obscur, toată noaptea.
Evident, cu aportul tuturor tabloidelor dornice să pună pe prima pagină două ţâţe şi un ţăran cu impresii de fotbalist.

P.S. : Aşa jucător, aşa patron

2 comentarii:

B-Side Hand spunea...

Ca jurnalist sportiv, nu pot să fac altceva decât să-ți dau dreptate. Acum, na, mai trebuie spus că nimeni nu așteaptă de la fotbaliști să citeze din Verlaine, și că nici de gusturi fine nu trebuie să discutăm. Problema este că individul acela nu are nici măcar inteligența de a nu-și distruge cariera :)

Vyk spunea...

Da, asta cred ca e cea mai mare problema. Faptul ca nu sunt constienti ca o cariera de succes este "creata" doar cu sacrificii si mult respect. Asta e.