marți, 17 februarie 2009

Hotii striga hotii

Doi idioti au emigrat in Italia si au muncit pentru alti romani. Le-au renovat casa si dupa aia i-au si jefuit. Bine, acum nici aia nu erau cheie de biserica. Oamenii clonau carduri, dar erau patrioti: nu furau decat de la italieni, nemti sau englezi.
Asa ca cei doi protagonisti ai povestii ce fac? Sparg geamul masinii alora, le fura doua laptopuri si toate cardurile pe care pun mana si apoi se intorc in Romania. Aici au impresia ca le-a pus Dumnezeu mana-n cap si azi noapte se apuca sa scoata bani de la toate bancomatele de pe Iuliu Maniu.
Politistii ii prind, normal, si ii baga in duba. La sectie, romanasii nostri recunosc faptul ca habar nu au cum se cloneaza un card si ca nu stiu decat sa le bage in ATM si sa tasteze PIN-ul. Asa se face ca hotii din Italia s-au trezit jefuiti de compatrioti.
Na, unde mai e patriotismul?

Un comentariu:

Anonim spunea...

no comment, asta nu-i nimic pe langa romanul care a violat o romanca (tot in italia) sau nebunul care obliga o tipa sa se prostitueze. Era prezenta si nevasta nebunului....facea pe regizorul,filmand cu telefonul toata scena. RUSINE!!!!