vineri, 8 februarie 2008

Cum sa iti distrugi viata


Azi am fost la spitalul Obregia. Aici am vazut cum arata un om care de 8 ani baga in vene numai heroina. Si nu arata bine. Nici macar nu mai e in stare sa vorbeasca aproape. Stie doar ca abia asteapta sa iasa si sa se fereasca toata viata de droguri.
Aceasta afirmatie vine de la o persoana care a mai fost internata la dezintoxicare de vreo 5 ori. Si care ar face orice sa poata da timpul inapoi ca sa nu isi mai piarda inca o data familia. Probabil cel mai suprinzator a fost cazul a doi frati, dependenti de heroina. Numai ca ce are in plus acest caz este varsta fratilor. Ea - 11 ani, el - 9 ani.

Asa ca inainte de a face pasul spre un simplu "cui", mai ganditi-va. Pentru ca nu va pierdeti doar mintile. Va pierdeti tot ce aveti mai drag pe lume!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

da, asa e. viata e dura pentru omul de rand si e violenta pentru inconstienti. nu inteleg de ce ti-ai baga in vena? de unde pana unde? eu nu o sa ajung sa am o explicatie niciodata la asa ceva.
pacat ca nu ai vazut acum 2 saptamani 2 documentare din aceeasi seara pe national geo sau discovery (nu mai stiu pe care) cu heroina afgana si heroina saracilor (metamfetamina). ultimul din urma fiind cel mai nenorocit drog posibil.
bafta...continua in stilul asta!