vineri, 18 ianuarie 2008

Hai la agatat neamule

Am ajuns si la al treilea capitol din scrisorile primite de la Corina. De data asta ea s-a hotarat sa le faca zile fripte idiotilor care nici macar nu au idee cum arata o femeie. Enjoy...

"Replici de agăţat?

De cateva luni traiesc ca o umbra, fara un scop, fara vointza si fara sentimente iar in nesimtirea mea stau si ma gandesc cum a trecut timpul pe langa mine si nici macar nu s-a uitat la mine cu toate ca l-am rugat sa ma ia si p mine cu el. Ce sa fac??? Astept... si nu stiu ce astept da’ cand o sa ajunga la mine o stiu pentru ca mie imi este prea lene sa-mi mut hoitu’ de unde sunt ashezata comod ca sa incep sa caut acel ceva. Unde sunt? Sunt asezata la o masutza intr-o cafenea fooaaallte eulopeana si mai privesc afara din cand in cand, observ oamenii care trec si ma gandesc la ce se gandesc ei…vad oameni relaxati, cu aspect civilizat si din cand in cand un rapan burtos crescut in stol cu ghiul la degetu’ mic si zgarda de aur la grumaz… si zambesc tamp in coltul gurii; romanii is o raritate de aici de unde privesc io… repet, din cand in cand mai rasare un din asta care stirbeste imaginea si mai nasol e ca au si pretentii la reprodus. O sa ziceti ca is rasista… si io o sa va zic ca va inselati, sunt doar rea da’ nu vreau sa fac polemica ca de la Roma la Bucuresti s-a facut deja destula.
Ziceam, mai au si pretentii la reprodus si, ca toata lumea, se folosesc d replici d agatzat. Nu ? Da’ de ce ma iau io d tuciurii acu’? Pentru ca au cele mai nasoale tactici de agatzat, urmatzi de taranii de orash, pe urma dà “jmecheri”( si astia tot animale de orash) si in sfarsit d loserii megalomaniaci. Sa-i dam drumul la top (despre ce vorbesc io la inceput si unde s-a ajuns ) :

Locul I, plus coronitza:

Manelistii ( tigani sau nu tot “baroci” raman) se cred barbati adevarati, inteligenti si buni la pat, “deci” pornesc cu incredere maxima la atac… da ei nu stie ca le pute si gura si creieru’ si nu shtie ca e populari doar la alea cari ari 5.4 kg di aur la lobi si par la… subtziori asa k streseaza si pe restu cu texte de genul:
- Du-te naibii de sex simbol , vii la masa mea ?
- Pot sa-ti iau ceva de baut sau iti dau banii ?
- Sunt un hot si am sa iti fur inima!
- Ai un pansamaent, m-am lovit la cap cand te-am vazut.
- Eu nu sunt asa de inalt, dar acum stau pe portofelul meu.
- Mama ta a fost o hoata? Ca vad ca a luat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai.
- Ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai.
- Arati asa de bine, incat era sa fac infarct.


Locu’ II…
   fara coronitza, doar cu spini il dau la aishtia cari t trasneshti a spirtoasi si a Carpatz, cari beleshti pula di pieli di cand s iveshti soarili si pana cand nu-l mai vedi ii. Astia ii fuduli q toati c nu au ci crapa si asta, pt ca ii scarba di a munshi. Da’ is futashiosh? Is! Asa cà daca ti prindi in club sau cà treshi p langa carshiuma lor cand ies ii sà-si scoata aburu di etil din creieri, ranjand zishi:

- Shi faci fetili,ti plimbi?
- Mi-o sugi?
- La naiba ai mai multe curbe ca un circuit de Formula 1.
- Scuza-ma mi-am pierdut ursuletul, vrei sa te culci tu cu mine?
- Mishto fusta. Pot sa ti-o iau eu?

- Nu sunt beat, ci doar m-ai ametit tu.
- Ar trebui sa te aresteze! (De ce?) Pentru ca mi-ai furat inima.
- Felicitari, ai fost aleasa "Cea mai frumoasa fata din camera asta", iar premiul este o intalnire cu mine.
"

Restul topului, plus o mentiune, vin saptamana viitoare...


2 comentarii:

Anonim spunea...

una tare, auzita azi: ce faci viata mea?

Anonim spunea...

Dupa cum spuneau cei de la 3rei sud est ..

SPUNE NU! SPUNE NU!... la manele