sâmbătă, 1 martie 2008

Atentie... tren...


Am descoperit astazi in intersectia Razoare un indicator foarte... stupid. Care avertizeaza soferii ce ajung in acesta intersectie ca s-ar putea sa dea nas in nas, la figurat, cu un... TREN.


Nu stiu pe unde ar putea sa treaca acest vehicul, dar probabil ca autoritatile locale s-au gandit ca mai bine previn din timp. Am uitat sa mentionez ca la vreo 2 km chiar este o cale ferata. Dezafectata, normal.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stii cum poate sa dea un tren fantoma peste tine :)

Unknown spunea...

Daca nu stiti istoria zonei, normal ca nu aveti de unde sa stiti dece este indicatorul ala acolo. Tin sa va anunt ca pe la razoare era o linie feroviara industriala. Facea legatura de la firmele de la razoare cu gara de nord, pe langa cotroceni. Daca va uitati cu atentie veti vedea urmele de sina pe langa colgan slit ala:) pe strada care vine de la cotroceni

Vyk spunea...

Eu stiu ca a fost o cale ferata industriala pe acolo. Mai tare m-a distrat faptul ca s-a tot construit in jurul semnului, dar acesta nu a fost mutat de acolo, desi nu mai era valabil. Si sa vezi ce bine e intretinut inca.

Anonim spunea...

Prea tareeee. Ma intreb cei care fac scoala de soferi cum se descurca cand vad semnul asta. Si in bacau este un asemenea semn si alaturi de el o cale ferata, insa aceea nu mai functioneaza;)) Oricum, pana sa termin scoala de soferi, am injurat-o de mii de ori..asta e:))

Anonim spunea...

NU am mai trecut prin zona aia. Dar din ce stiu eu, sina a fost functionala pana s-a construit noua intersectie la razoare. Nu stiu daca si acum mai este strabatuta intersectia de sine. EU am vazut un tren pe acolo acum 2 ani